რჩევები

ადრე და მის შემდეგ: ბინა, რომელიც დაიბადა ვალენსიის ცენტრში

ადრე და მის შემდეგ: ბინა, რომელიც დაიბადა ვალენსიის ცენტრში



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ვალენსიის უძველეს სამეზობლოში, ლა სეუზე, რომელიც ძალიან ახლოს მდებარეობს Generalitat- ისა და Plaza de la Virgen de Valencia- ს გოთურ სასახლესთან, ჩვენ ვიპოვნეთ სართული 65 კვადრატული მეტრი რომ მიუხედავად იმისა აშენდა მე -19 საუკუნეში, უბრალოდ ხელახლა დაიბადა. მისმა მეპატრონეებმა, რომელთაც იტალიის ამ წყვილმა შეყვარებულმა რამდენიმე იტალიელმა შეუყვარდა, მოახერხა დაეტოვებინა მიტოვებისა და გაუარესების მდგომარეობა, რომელშიც ის იყო განთავსებული, მისი მოძველებული განაწილება (ტიპიურია 40-იანი წლებისთვის, როდესაც იგი ბოლოს რეფორმირებულ იქნა) და მისი ოთახები მუქი, რამაც ხელი შეუშალა აშკარად დაენახა მისი მომხიბლავი ორიგინალური ელემენტები, ხოლო მასზე ფსონი გადაადგილდა საიტის მიერ და დარწმუნდა იმ პოტენციალის შესახებ, რომლის გამოყენებასაც იგი საჭიროებდა.

მისი დიდი მოკავშირეები ამ აღორძინების ასაწყობად იყვნენ არქიტექტორები Pilar Martí Rodrigo Carlos Muñoz Alfonso, mmarq არქიტექტურის სტუდიაში. ”რეფორმის მთავარი მიზანი იყო მშენებლობის თავდაპირველი ელემენტების ხაზგასმა, მაგალითად, ხუროს წარმოება, მაღალი ჭერი გამოფენილი სხივებით და აგურის კედლები ჩანს ", ექსპერტები განმარტავენ, რომ მათ უნდა შეექმნათ ისეთი პირობა, როგორც პრივილეგირებული, რადგან ეს შემზღუდავი იყო: შენობას, მისი ისტორიის გამო, ჰქონდა დაცვის დონე 2 და, შესაბამისად, ფასადის კომპოზიციის არც ერთი ელემენტი ვერ შეცვლილა. ”იმის გამო, რომ ვერ შევძელით ახალი ხარვეზების გახსნა, ჩვენ ვცდილობდით გამუქებულიყო გამოყენებული ფერები და მასალები, ასევე განათების შესწავლა. ეს ყველაფერი ძველი შენობის არსის დაკარგვის გარეშე ხდება”, - ამბობენ ისინი. მიუხედავად იმისა, რომ ძირითადი ოთახი (სამზარეულო, სასადილო ოთახი, მისაღები და ოთახები) ისე იყო დაცული, როგორც ისინი თავდაპირველად იყვნენ, არქიტექტორებმა ორი ახალი აბაზანა, ერთი თავაზიანობა და კიდევ ერთი ოთახი, სამაგისტრო საძინებელში, სახლის მფლობელების გამოხატული სურვილისამებრ მიაპყრო.

ინტერიერის დიზაინისთვის მათ სურდათ უწყვეტი, მაგრამ განახლებული ფილოსოფია. ამრიგად, მათ გამოიყენეს არსებული მასალები მშენებლობაში ახალი ელემენტებისთვის ", მაგრამ უფრო აქტუალური გზით, მიაღწიეს დროულ და მშვიდი ბალანსს". თეთრით, ნეიტრალური ფერებითა და იატაკის მიკროდემენტის ნაცრისფერით, გაზრდილია ინტერიერის სიმკვეთრის განცდა. დეკორაციაში, რომელიც პასუხობს მფლობელის პიროვნებას, რომანტიკულ და ძალიან ქალური, ამოღებული ნამუშევრები შერეულია ხელმოწერის დიზაინთან დაბალი ღირებულება და ავეჯი, რომელიც მეპატრონეებმა ჩამოიტანეს იტალიიდან. ამ ბინის ისტორია მზად არის გასაგრძელებლად.

www.mmarq.es
ფოტოგრაფია: Miguel García Cárceles

რეკლამა - წაიკითხეთ ქვემოთ დაწყება

ვალენსიას ცენტრში მიტოვებული ბინა სიცოცხლეს დაუბრუნდა mmarq არქიტექტურის სტუდიის არქიტექტორების წყალობით.

ყველა თეთრი

იმის გამო, რომ იატაკი დაცული იყო და ახალი ფანჯრების გახსნა არ შეიძლებოდა, თეთრი ინტერიერი გამოიყენა მისი ინტერიერის სიცხადის გასაზრდელად.

ლაუნჯი

იგი ძალიან ფხიზელი სტილით არის მორთული და სივრცის რამდენიმე ელემენტია იკეას დივანი ქსოვილის დასრულებით, რომელიც ცდილობს სითბოს უზრუნველყოფა.

სასადილო ოთახი

მისაღები ოთახის გვერდით ვხვდებით სასადილო ოთახს, რომელიც თავის მხრივ უკავშირდება სამზარეულოს.

დიდი მხარდაჭერა

სასადილო ფართობზე, ხის თაროები მცენარეთა ელემენტების და იმპროვიზირებული ჟურნალის თაროს დახმარებას უწყობს ხელს.

ინდუსტრიული სტილი

სასადილო ოთახში არსებული მაგიდა დაფარულია გალვანზირებული ფოლადის ფირფიტა, ხოლო სკამები თონეტის შთაგონებულია, მოხრილი ხის და ცხაურიანი სავარძლებით. ”იგი ოდნავ ინდუსტრიულ სულს აერთიანებს, თეთრი გარეცხილი ხის გამოყენებით უნისონში, დანარჩენ არსებულ მატერიალურ მკურნალობაში სახლში”, - ამბობენ არქიტექტორები.

თეთრი და ჰიდრავლიკური

სამზარეულოს ავეჯი დამზადებულია მოდულებით, რომელზეც დადასტურებულია ხალიჩის ფსკერზე, რომელიც დამზადებულია ხმელთაშუა სამშენებლო კომპანიის ხალიჩის მიერ. წინა ნაწილზე დამონტაჟებულია ჰიდრავლიკური ფილები. თეთრი ავეჯი აერთიანებს ჩარევას და უფრო მეტ შუქს აძლევს სივრცეებს ​​მცირე ზომებით.

კერძო ფართი

სასადილო ფართობიდან ორი საძინებლით გადიხარ.

შუქის შუქი

სამაგისტრო საძინებელში, თავსაფარიანი საწოლით შექმნილია ახალი შელფით, რომელიც აერთიანებს განათებას.

შეინახეთ ტანსაცმელი

ოთახში ავსებს იკეას კარადა.

ახალი სველი წერტილები

სახლს მხოლოდ მცირე ზომის ტუალეტი ჰქონდა, რომლის საშუალებითაც განახლდა სამზარეულო, შეიქმნა ორი ახალი სველი წერტილი.

ჭუჭყიანი რკინის საწოლი

მეორე საძინებელში, საწოლში შედის თეთრი ლაქიანი ტყავისგან დამზადებული რკინის ელემენტები, რომელთა დასრულების შემთხვევაში მსახიობი დეტალებია.

თეთრი ძალა

"თეთრმა გამოყენებამ ასეთ პატარა სივრცეებში მოგვცა მშვენიერების შეგრძნება, სიმსუბუქე და ფართო სივრცე იმ სახლში, რომელსაც სულ რაღაც 65 მ 2 აქვს", - განმარტავენ არქიტექტორები.

სტილი

”რომანტიკული, მეპატრონის პიროვნებიდან გამომდინარე, ძალიან ქალური, მაგრამ ყოველთვის ეძებს ფუნქციურობას და ნეიტრალიტეტს, რაც მას უფრო დროულ ხანს აქცევს”, - ამბობენ mmarq– ის არქიტექტურაში.

შთაგონება

ასევე განხორციელდა ვალენსიის ხუროთმოძღვრული ტრადიციის შესწავლა, რომელიც განახლებულია.

ღია კაბინეტები

მეორე საძინებელში დამონტაჟებულია ღია თეთრი კარადები და, მათ გვერდით, აბაზანაში შესვლა.

გაეცინა წარსულს

ჰიდრავლიკური კრამიტის გამოყენება შენობის წარსულის კვანძია.

ადრე

გასული საუკუნის 40-იანი წლებიდან გარემონტებული ბინა არ იყო გარემონტებული და რამდენიმე წლის განმავლობაში დახურული და მიტოვებული დარჩა, ასე რომ, იგი გაფუჭებული მდგომარეობაში იყო.

ღია ადგილები

რეფორმა ითვალისწინებდა უღელტეხილებზე არასასურველი კარების აღმოფხვრას და სხვების შექმნას იატაკიდან მეტრების ჩამოკვლის გარეშე.

ობიექტები

ასევე აუცილებელი იყო მისაღები ოთახისთვის უფრო მყუდრო სივრცის მიწოდება, სამზარეულოს სრულად განახლება, ტექნიკის ინტეგრაციისთვის და სასადილო ფართობის გასაფართოებლად.

ადრე იატაკი

ის რამდენიმე წლის განმავლობაში იყო დასახლებული.

წარსული აწმყო

ამოღებული იქნა ორიგინალი ნანახი აგური, ასევე სხივები და სარდაფები, ელემენტები, რომლებიც ადრე მთლიანად იმალებოდა.

ადრე საძინებელი ადრე სამზარეულო

სამრეცხაო ადგილი შეიქმნა მიმდებარე ტუალეტის სივრცის დამატებით.

წინა ტუალეტი დაგეგმეთ რეფორმის შემდეგ