რჩევები

სართული კლასიკური ხისგან

სართული კლასიკური ხისგან

ისინი ამბობენ, რომ ხის შეხებას წარმატებები მოაქვს. იატაკზე, რომელიც დღეს ჩვენ მოვინახულეთ, მან განათება და სითბო მოუტანა, ორი ელემენტი, რომლებიც ზოგჯერ რთულია ინტერიერის დიზაინში. მადრიდის ბარიო დე სალამანკაში მდებარე 120 კვადრატული მეტრის პენტჰაუსის რეფორმირების პასუხისმგებელი პირები იყვნენ Quiet Studios- ის წევრები. "სახლი ინტერაქტიული იყო 1950-იანი წლებიდან და დაყოფილი იყო ბევრ დარბაზში და ძალიან პატარა ოთახებში", - განმარტავენ ლუას და დანიელას.

მეპატრონეს, მარტოხელა ბიზნეს ქალს სურდა ჰქონდეს "სივრცე, მსუბუქი, დასუფთავება და საცავი და შექმნას მისი ოცნების საძინებელი და სასტუმრო ოთახი, რომ ქალიშვილები მიიღეს მის მოსანახულებლად". ამის მისაღწევად მათ დაანგრიეს ტიხრები და გახსნეს ოთახები. ყველაზე სოციალური სფერო კონდენსირდება ერთ სივრცეში, მისაღები და სამზარეულოთი, რომელსაც ესაზღვრება კუნძული. ორივე საძინებელს აქვს საკუთარი სველი წერტილი და მთავარი ასევე აქვს გასახდელი მაგიდა და პატარა გასახდელი ოთახი.

მთავარი მასალა მუხაა, ფაქტობრივად, მათ უწოდეს პროექტი მუხის რეზიდენცია (მუხის რეზიდენცია ესპანურად) ”მეპატრონის საყვარელი მასალა არის ხე, მაგრამ მას არ უნდოდა ბნელი,” - აცხადებენ ინტერიერის დიზაინერები. ”ჩვენ მუხა შევარჩიეთ, რადგან ის სითბოს მიცემის დროს ახდენს სინათლის ასახვას.” მათთან ერთად დაფარულია იატაკები და კედლები, ზოგი მათგანი დამალავს კარებს, კარადებს ან ფეხსაცმლის მწარმოებლებს, "ღილაკების გარეშე, რომლებიც იხსნება სისტემით ბიძგი ასე რომ, ყველაფერი თანაბრად სუფთა იყო. ”ამ სუფთა და პერსონაჟზე დაფუძნებულ საფუძველზე, მათ განათავსეს რამდენიმე ცალი, მაგრამ ძალიან კარგად შერჩეული და დროული ინსპირაციით, მაგალითად, კასინას განავალი, ანტიკვარული ავეჯი, საკუთარი ქმნილებები ან პატრიცია ურკიოლას მიერ შექმნილი დივანი.

www.quietstudios.com
ფოტოები: კარლოს ლუიკი

რეკლამა - განაგრძეთ კითხვა ახალი ცხოვრების პირობებში

Quiet Studios- ის გუნდმა რეფორმირება მოახდინა ეს 120 კვადრატული მეტრიანი პენტჰაუსი ბარიო დე სალამანკაში, მადრიდში.

ეს არ არის ის, როგორც ჩანს ...

სამზარეულოში, ღია მისაღებით, მათ დაამონტაჟეს ექსტრაქტორი, რომელიც მოქმედებს როგორც ნათურა.

ულამაზესი კუნძული

კორიანის კუნძული განსაზღვრავს სამზარეულოს სივრცეს ღია კონცეფციით.

ძალიან სრულყოფილი

სამზარეულოში მოთავსებული იყო სამზარეულო ადგილი და ნიჟარა.

აქ არაფერია ...

როგორც გამოიყურება მარტივი პანელური ხის კედელი ...

ბევრი დასამალი

დამალეთ მოწყობილობები და უჯრით.

ჭამე კარგ კომპანიაში

სასადილო ოთახი ემსახურება როგორც გადასვლას მისაღები და სამზარეულოს შორის.

უფრო ხის

მუქი ხის მაგიდა ეწინააღმდეგება იატაკს.

საპირწონე

Eames- ის სკამები დიზაინის შეხებას მოაქვს.

კარგი მხარდაჭერა

გვერდითი მაგიდის დეტალები.

მსუბუქი veil

თეთრეულის ჟალუზები ფანჯრებში იყო მოთავსებული, რომ კონფიდენციალურობას მისცემდნენ და შუქს გადასცემდნენ.

კომფორტის ზონა

მისაღები ოთახში, პატრიცია ურკიოლას მიერ შემუშავებული დივანი და ტაფა კასინასთვის.

შეურიეთ

ლერწმის სავარძელი მთელს ტექსტურას მოაქვს. ნათურა არის DCW- ს Mantis მოდელი.

საძინებლის შესასვლელი დარბაზი

მუხის იატაკით და თეთრი კედლებით.

თქვენს ფეხზე კედლებზე ასვლა

მუხა ასევე ფარავს საწოლს კედელს.

შეხება

”მთავარ ოთახში ჩვენ ვიტრაჟი განვათავსეთ ფანჯარაში, რომ ისარგებლა ბუნებრივი შუქით. ასევე მუხის ქვის ნიჟარით, ანტიკურ ონკანებით. მეცხრამეტე საუკუნის ფრანგული სარკე დავამატეთ.” - განმარტეს ინტერიერის დიზაინერები.

თბილი მასალა

დეტალების მუხის კაბინეტის გასახდელი მაგიდა და განავალი Méribel de Cassina.

ოქროსფერი შეხება

გონივრული იატაკის ნათურა მდიდრულ შეხებას მოაქვს.

დარბაზი

ხის დაფა ვრცელდება დარბაზში, რომელიც აბაზანამდე მიდის.

ფარული პოტენციალი

ამ მეტრების უკან დიდი ფეხსაცმლის დამალვა იმალება.

მთავარი აბაზანა შეხება ხის

აქვე შეიქმნა ხის კარადა.

კრემისფერი

ორი სველი წერტილი მთლიანად გაკეთდა კრემისფერი მიკროელემენტის საშუალებით.

კარადა დეტალურად მეორე საძინებელი

მეპატრონეს სურდა სასტუმრო ოთახი, როდესაც ქალიშვილები ეწვივნენ მას.

გაეცინა წარსულს

ინტერიერის დიზაინერებმა შეარჩიეს რამდენიმე ანტიკური ნაწილის გაფორმება.

En suite

სტუმრების საძინებელს აქვს აბაზანა.

შუქი სარკეში

ხედი სასტუმრო საძინებლის აბაზანაზე.

გარეთ ცხოვრება

ამ სხვენის ტერასაზე იყო მოთავსებული რამდენიმე ძველი რკინის მევენახე.

დარგე ხე

”კლიენტს სურდა ნეკერჩხალი გვქონოდა და მისი დარგვისთვის ძველი ბერძნული ამფორა ვიყიდეთ.” - განმარტავენ Quiet Studios– დან.

ნიადაგი

იგი დაფარული იყო მცურავი ტიაკის პლატფორმით.

ტერასა ხედებით