ინფორმაცია

ადრე და შემდეგ: იატაკი, რომელიც სავსეა მსუბუქი და ფერადი

ადრე და შემდეგ: იატაკი, რომელიც სავსეა მსუბუქი და ფერადი

”როდესაც სახლში შევალთ, ვპოულობთ ბნელი და ძალიან განაწილებული სართული, ძალიან მცირე დროებით, რომელიც არ მოერგებოდა ამჟამინდელ რეგულაციებს, სრულიად შეუსაბამოა თანამედროვე ცხოვრების წესთან და ეს არანაირ კომფორტს არ მაძლევდა. რეფორმირება მოახდინეთ და გაითვალისწინეთ ის, რომ ვალენსიაში დღესასწაულების გაქირავების უზარმაზარი შეთავაზებაა. ”მათ იცოდნენ, რომ მათ მიერ გაზიარებული სურათები პირველი შთაბეჭდილება იქნებოდა, რაც მოიქირავა გამქირავებელმა.” - აცხადებენ ინტერიერის დიზაინერები.

პირველი რაც მათ გააკეთეს, მათი ინტერიერის გახსნა იყო. ”საცხოვრებელი უნდა იყოს პროპორციული, თანმიმდევრული და დაბალანსებული”, - ამბობენ ისინი. ამის მისაღწევად მათ გაანადგურეს ტიხრები და შეუერთდნენ ოთახებს, რის შედეგადაც საცხოვრებელი ოთახი, სასადილო ოთახი და სამზარეულო შეიქმნა დიდი საერთო ფართი, საიდანაც ორი საძინებელი და აბაზანა გამოდიან. თუმცა, მიუხედავად იმისა, რომ ისინი ცდილობდნენ მისი ამოღებას 60-იანი წლებიდან, რომელშიც ეს სახლი გატაცებული ჩანდა, მათ არ სურდათ მთლიანად გაენადგურებინათ თავიანთი წარსული და პატივს სცემდნენ ამ ეპოქის ყლორტებსა და მედალიონებს, რომლებმაც განაახლეს ფერწერა და ჩარჩო კომპოზიციებით. ფერმა ასევე წამყვანი როლი შეასრულა: "თეთრკანიანები და ბლუზი შუქს აძლევს სახლს და წარმოადგენს იმის ასახვას, თუ რას ეძებენ ტურისტები: მზე, ზღვა და სანაპირო", - ამბობენ დიზაინერებმა, რომლებმაც დაასრულეს იატაკის განახლება ნაჭრებით დაბალი ღირებულება მარტივი ფორმები და მეგობრული ტექსტურები. "სამუშაოს დასრულებამდე მეპატრონეებმა უკვე მიიღეს რამდენიმე შეთავაზება. ის გაქირავდნენ რეკორდულ დროში." მიღწეული გამოწვევა.

www.kaleidoscope.es

რეკლამა - გააგრძელეთ კითხვა პირველი შთაბეჭდილების ქვემოთ

კალეიდოსკოპის სტუდიამ იცის, რა არის ის, რაც ითვალისწინებს შვებულების გაქირავების ბინას ეძებს. ამ მიზეზით იგი ცდილობდა ამ ვალენსიას სახლის აღნიშვნა სივრცეების გახსნით და ფერის გამოყენებით.

შესვლის

თარო და კედლის ფოკუსირება დარბაზს ქმნიან.

გაზიარება არის ცხოვრება

საზოგადოებრივი ფართი კონდენსირებული იყო ერთ სივრცეში, რომელსაც იზიარებს მისაღები, სასადილო ოთახი და სამზარეულო.

ღია სამზარეულო

იგი იკავებს სივრცის მთელ კედელს.

მსუბუქი და ფერი

ისინი ლურჯსა და თეთრს იყენებდნენ, რომ აენთო იგი და ზღვა გაეხსენებინა.

მარკოსი

60-იანი წლების ორიგინალური მედალიონის გვერდით ჩარჩოების კომპოზიცია დინამიზმს მატებს ჭერზე.

ფერის შეხება

კონტრტოპის წინა მხარე მორთული იყო ნათელი ტონებით.

ინტეგრაცია

დანარჩენი ავეჯის იგივე მასალები და ფერები გამოყენებულ იქნა სამზარეულოს კარადებში, ეს ინტეგრირებულია ვიზუალურად.

დონის ამაღლება

კედლის ზედა ნაწილის ბოლო ნაწილის შეღებვა და იმავე ფერის ჩრდილის ჭერის ჭერი მოახერხა მისი ვიზუალურად ამაღლება.

მცენარეულობა

საძინებლის შესასვლელის გვერდით, მცენარეებით კიბე ბუნებრივ შეხებას მოაქვს.

სამაგისტრო საძინებელი

ორი ფოტო ამშვენებს თავსაფარს.

გამომავალი ოპერაცია

საძინებელს აქვს პირდაპირი წვდომა ბორტზე.

გარეთ ცხოვრება

ბალიშის დაფარვა გამოიყენებოდა წლის ყველა დროს.

ცარიელი იყავი

აბაზანის ხედი. მრგვალი სარკე მთელს სკულპტურულ შეხებას მოაქვს.

ვერტიკალურად იფიქრე

თაროები და ქურთუკის თაროები უზრუნველყოფენ დამატებით შენახვის ადგილს.

მეორე საძინებელი

ამშვენებს დანარჩენი სახლის იგივე ესთეტიკას.

ახალი საჰაერო ადრე იატაკი

ის ძალიან ცუდ და ძალიან მოძველებულ მდგომარეობაში იყო.

ადრე ლაუნჯი ადრე ადრე

სახურავის მედალიონები შეინარჩუნეს და განახლეს ფერით.

ადრე საძინებელი აბაზანა ადრე ჟალუზები აივანი ადრე ეზო